Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bir evden 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı belirlenen şahıs, konakladığı otel odasında yakalandı. Şahsın daha öncede 4 farklı hırsızlık olayında yüklü miktarda para, ziynet eşyası ve ev eşyaları çaldığı belirlendi.

Zafer Aydemir isimli şüphelinin, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Yuvalı köyünde ikamet eden bir vatandaşın evinden 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı ihbarı üzerine, Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma Suç Araştırma Timi ve Asayiş Timleri de olaya dahil oldu. Yapılan incelemeler sonucunda, hırsızlık şüphelisi Zafer Aydemir'in Uluborlu ilçesindeki bir otelde konakladığı tespit edildi. Jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonla şüpheliyi çaldığı bileziklerle birlikte gözaltına aldı. Ayrıca, şüphelinin satış yaparak paraya çevirdiği altınların yanı sıra üzerinde 8 bin dolar ve 30 bin lira para bulundu. Soruşturmanın derinleştirilmesi sonucunda ise Eğirdir ilçesinde yaşanan diğer hırsızlık olayları ortaya çıktı. Bu olaylar arasında bir vatandaşın 9 bin TL nakit para ve 120 bin TL değerinde ziynet eşyasının çalınması, başka bir vatandaşın 10 bin TL nakit para ve 30 bin TL değerindeki bileziğinin çalınması, başka bir vatandaşın evinden de 75 bin TL nakit paranın çalınması bulunuyordu.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda, şüphelinin çaldığı malzemeleri 900 TL karşılığında sattığı tespit edildi. Bu eşyalar arasında M.D isimli bayanın kızının çeyizlerini depoladığı apartmanda bulunan sıfır Arçelik marka çamaşır makinesi, buzdolabı, çelik tencere takımı ve teflon tavalar da yer alıyordu.

Gözaltına alınan Zafer Aydemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

#Isparta #hırsızlık #ziynet #eşya #çalıntı #suç