Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma sonucunda, 28.31 gram metamfetamin, 2.58 gram bonzai ve 3 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan bir operasyonda, M.D ve İ.Ş isimli alıcı şahıslardan toplamda 2.02 gram metamfetamin ele geçirildi. M.G. isimli bir şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda ise 28.31 gram metamfetamin, 2.58 gram bonzai, 3 adet sentetik ecza hap ve 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi bulundu. Bu durum üzerine, M.D. ve İ.Ş. hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak suçundan yasal işlem yapıldı.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan yasal işlem yapılan M.G. isimli şüpheli ise mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edileceği belirtildi.

#Kütahya #narkotiksuçlarlamücadele #uyuşturucu #sokaksatıcı #torbacı