Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de Deliklitaş Mahallesi'nde bulunan bir ara sokakta, şehit ailesine ait olduğu belirtilen ve 10 yıldır atıl durumda bulunan bir otomobil bulundu. Bu gizemli araç, çevre esnafı arasında merak konusu haline gelirken, tekerlekleri patlamış ve kullanılamaz durumda olan otomobilin altından otlar yeşerdiği görüldü.

Bölgedeki esnaf, aracın sahibini bilmediğini ve Arabanın yanındaki kaldırımlarda yeşeren yabani otların gözlerden kaçmadığını belirtti. Bir apartmanda oturan araç sahibi ise, kimliği belirsiz kişilerin park halindeki otomobiline çarpıp kaçtıklarını ve aracın çalışmadığını söyledi. Araç sahibi gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, çevre esnafı ise aracın şehit olan aile üyesinin anısına hareket ettirilmediğini dile getirdi. Esnaf ayrıca, aracın sıfır olduğunu, paslansa bile galericilerin ilgi gösterdiğini ancak aile üyelerinin aracı satmak istemediğini belirtti. Bu olayı yıllardır bilmeyen çevre sakinleri ise aracın bir şehide ait olduğunu öğrendiklerinde duygulandı.

Deliklitaş Caddesi'ndeki bir çay ocağı sık sık ziyaret eden Erol Kapucu ise, otomobilin yıllardır aynı yerde durduğunu ve herhangi bir bakım yapılmamış olmasından dolayı paslandığını ifade etti. Kapucu, aracın çalıntı olabileceğini ya da sahibinin bir kaza geçirip kaçtığını düşündüğünü belirtti. Kapucu ayrıca "Bu araba neden yıllardır burada duruyor?" sorusunu sordu ve aracın hareket etmediğini, yerinde durduğunu ve zamanla yosun kaplandığını ifade etti. Araç sahibinin ölümü halinde arabayı alamamış olabileceğini ya da başka bir şehirden gelip burada öldüğünü ve aracın burada kaldığını da öne süren Kapucu, bu gizemli araç konusunun herkesin merakını uyandırdığını belirtti.