Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit HAN, Gün FM'de konuk oldu ve 25-30 Ağustos Zafer Haftası hakkında konuştu. Kaymakam HAN, Büyük Taarruz'un 101. yılına özel olarak Şuhut İlçe'sinde düzenlenecek etkinlikler hakkında da bilgi verdi. Ayrıca, tüm vatandaşları bu etkinliklere katılmaya davet etti.

Son dakika haberleri! Kaymakamız Harun Reşit HAN, Gün FM'in konuğu oldu ve 25-30 Ağustos Zafer Haftası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kaymakam HAN, Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümünü kutlayacakları Şuhut İlçesi'nde düzenlenecek etkinlikler hakkında da bilgi verdi. Tüm Şuhutluları bu anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz. Detaylar için haberimizi okumayı unutmayın!

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit HAN, Gün FM'de canlı yayına konuk oldu ve gündemdeki konuları değerlendirdi. Kaymakam HAN, 25-30 Ağustos Zafer Haftası'nın önemine vurgu yaparak, Şuhut İlçesi'nde düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümünde gerçekleştirilecek olan etkinliklere tüm vatandaşların katılımını bekliyoruz. Haberin devamı için takipte kalın!

Kaymakamız Harun Reşit HAN, Gün FM'deki programda Zafer Haftası'nı ve Şuhut'ta yapılacak etkinlikleri anlattı. Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü şerefine düzenlenecek olan etkinliklerin detaylarını paylaşan Kaymakam HAN, tüm Şuhut halkını bu anlamlı etkinliklere davet etti. Haberin detayları için bizi takip etmeye devam edin!

#KaymakamHarunReşitHAN #GünFM #ZaferHaftası #ŞuhutEtkinlikleri