Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Bozüyük Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik düzenlenen Kum Voleybolu, Sokak Basketbolu ve Ayak Tenisi Turnuvası'nın heyecanı yaşanıyor. Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da gençlerin turnuva heyecanına ortak oldu.

Turnuva, 4 Eylül Basketbol Sahalarında 23-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu turnuva büyük ilgi görüyor. Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, turnuvayı izlemeye gelen sporseverlerle birlikte maçları takip ederek sporculara başarılar diledi. Ayrıca, Survivor parkuru da turnuvaya renk kattı. Parkurda birinci olanlara madalyalarını takdim eden Ali Şahinoğlu, deneme atışları da gerçekleştirdi. Turnuva boyunca çocuklara da kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Turnuvaya toplamda 105 takım ve yaklaşık 275 sporcu katıldı. Kum Voleybolu Turnuvası'na büyük erkekler/kızlar, yıldız kızlar ve mini kızlar olmak üzere toplam 4 kategoride, Sokak Basketbolu Turnuvası'na büyük erkekler/kızlar ile yıldız erkekler ve yıldız kızlar kategorisinde toplam 4 kategoride, Ayak Tenisi Turnuvası'na ise büyükler ve gençler kategorisinde toplam 2 kategoride katılım sağlandı. Turnuva, 25 Ağustos Cuma günü oynanacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek.