Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kutlubey Mahallesi'ndeki esnafıyla bir araya gelerek onların taleplerini yerine getirmek amacıyla çalışmalara başladı. Başkan, esnafın asfalt, altyapı ve diğer taleplerini hemen yerine getirmek için çalışmalara başladı. Kafeler bölgesinde renkli baskılı asfalt çalışması yapılırken, problem yaşanan bölgelerde yağmur suyu ve kanalizasyon altyapıları da yenileniyor.

Isparta Belediyesi'nin Kutlubey Mahallesi Kafeler bölgesi esnafıyla yapılan toplantısının ardından, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafa yolların boyanması, altyapı ve aydınlatma taleplerinin yerine getirileceğini sözünü vermişti. Bunun üzerine Isparta Belediyesi, Kafeler bölgesinde renkli baskılı asfalt çalışmasını gerçekleştirmekte olup, ayrıca yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı sorunları da gideriliyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla, bazı dükkanların önünde yaşanan yağmur suyu ve kanalizasyon problemleri gideriliyor ve hatlar yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde baskılı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, deformeye uğrayan asfaltlar freze makineleriyle kazınıyor ve yerine yeni asfalt dökülerek desenli baskı yapılıyor. Baskılı asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise renklendirme işlemi yapılacak. Bu şekilde Kafeler bölgesi, renkli baskılı asfaltlara kavuşacak ve ayrıca bölgedeki aydınlatma da yenilenecek.

Esnaf Sinan Özek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in esnaf buluşmasında talep ve isteklerini dinlediğini belirterek, "Başkanımız, isteklerimizi hızlı bir şekilde yerine getiriyor. Çok memnunuz, teşekkür ederiz" dedi. Hasan Şen ise Kafeler bölgesi esnafının problemlerinin giderilmesi için altyapı çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, "Başkanımıza problemlerimizi ilettik. Ekipler gönderdi ve taleplerimiz yerine getiriliyor. Başkanımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.