Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Zaferin 101. Yılı kutlamaları kapsamında, Afyonkarahisar'da 9, 10, 12 ve 16 yaş kategorilerinde "Zafer Kupası Tenis Turnuvası" düzenlendi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından organize edilen bu turnuva, 21-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında Kocatepe Spor Kompleksi Tenis kortlarında gerçekleştirildi. Turnuvaya, il merkezi ve Dinar'dan yaklaşık 80 sporcu katıldı.

Afyonkarahisar, Zafer Haftası'nı gençlik ve spor etkinlikleriyle dolu dolu kutlama kararı aldı. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, bu özel turnuvaların sporcuların hem yarışmalara hazırlanmasına yardımcı olduğunu hem de 101 yıl önce kazanılan zaferi kutlama fırsatı sunduğunu belirtti. Kasapoğlu, hafta boyunca spor faaliyetlerinin devam edeceğini ve turnuvaya katılan sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

#ZaferKupasıTenisTournuvası #Afyonkarahisar #Zaferin101Yılı #Tennis #Spor