Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tavşanlı ilçesinden vatani görevi için Ankara'ya giden Muhammed Deniz, kan kanserine yakalandı. 18 ay boyunca süren tedavi sürecinin ardından Deniz, kanseri yendi. Deniz'in babası Ali Osman Deniz ise 2021 yılında prostat kanserine yakalanmış ve tedavi sürecine girerken oğlu vatan görevine gitmişti. Baba Ali Osman Deniz kanseri yendiğinde ise Muhammed Deniz hala tedavi görüyordu. Ancak şubat ayında kanser tanısı alan Muhammed Deniz de tedavisini tamamlayarak hastaneden taburcu oldu.

Muhammed Deniz tedavi süreci boyunca babasıyla birlikte Ankara ve İstanbul'daki hastanelerde tedavi gördü. Tavşanlı'dan İstanbul'a haftalık olarak gidip gelen baba ve oğul, birbirlerine moral verdi ve destek oldu. Deniz, hastalık sürecinde yaşadığı deneyimleri aktarırken sağlık çalışanlarına ve doktorlara teşekkür etti.

Deniz, Türkiye'de kanserin grip kadar yaygın olduğunu vurguladı. Beslenme alışkanlıklarının ve düzensiz yaşamın kanser gibi hastalıkları artırdığına dikkat çeken Deniz, sağlık çalışanlarının tedavi sürecinde büyük özveriyle çalıştığını belirtti. Tedavi sürecinin hastalıktan daha büyük önem taşıdığına değinen Deniz, askerlik döneminde gördüğü önemli yaklaşımlar sayesinde sağlığına kavuştuğunu söyledi. Deniz, tedavisinde destek olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.