Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu, uzlaşma dosyalarındaki şartlar ile toplumdaki sosyal sorumluluk bilincini artırmayı amaçlıyor. Uzlaşma bürosunda Tehdit ve Basit Dolandırıcılık suçları kapsamında başlatılan soruşturma dosyalarında, Uzlaştırıcı Muarrem Akaydın'ın girişimiyle taraflar, engellilere tekerlekli sandalye alınması şartıyla uzlaşmaları sağlandı. Uzlaşmanın sağlanmasının ardından şüpheliler, bir adet manuel ve bir adet akülü tekerlekli sandalye aldı. Alınan sandalyeler Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi'nde ihtiyaç sahibi engellilere teslim edildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, farkındalığı artırmak amacıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu olarak çalışma başlattıklarını belirtti. Yeldan, "Uzlaştırma büromuz aracılığıyla başlattığımız çalışmalarımız netice vermeye başladı. Büromuzda müştekilerimizin de katkısıyla sağlanan uzlaşmalar çerçevesinde engelli kardeşlerimize sandalye temin edilmiş oldu. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz uygulamalarla başlatılan bu farkındalığı güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Uzlaştırıcı Muarrem Akaydın ise bu çalışmaların toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yapıldığını ifade ederek, benzer çalışmaların artması gerektiğini söyledi. Başkan Cafer Eşen de bu çalışmadan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Uzlaştırıcı Muarrem Akaydın ve uzlaşma dosyalarında bulunan müştekilere teşekkür etti.

Sandalye teslim alan engelliler ise mutluluklarını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.