Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de Türkiye-Ermenistan maçı öncesinde birçok vatandaş milli takım forması satın almak için sıraya giriyor. A Milli Futbol Takımı, 8 Eylül Cuma günü Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda Ermenistan ile oynayacakları maç için heyecanlı bekleyiş içinde. Satışa sunulan biletler dakikalar içinde tükenirken, spor malzemeleri satan esnaf Bekir Kocabıçak, maç öncesi forma almak isteyen vatandaşların yoğun talebiyle karşılaştığını belirtti. Kocabıçak, "Forma yetiştirmekte zorlanıyorum, koli koli forma getiriyoruz, 3-4 gün içinde tükeniyor" dedi.

Maçın yaklaşmasıyla birlikte Eskişehirli taraftarlar Milli formalarına ilgi göstermeye başladı. Bekir Kocabıçak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sürekli forma sipariş ederek, talepleri karşılamaya çalıştığını söyledi. Eskişehir uzun zamandır Süper Lig'e takımı olmadığı için maça büyük ilgi olduğunu belirten Kocabıçak, "Eskişehirsporumuz düştü ama inşallah yeniden eski günlerine dönecek. Biletini alan, forma almak için geliyor. Özellikle küçük çocuklar çok heyecanlı, ilk maçlarına girecek olanlar var." dedi. Lisanslı ürünlerin fiyatlarının uygun olması nedeniyle talebin arttığını ifade eden Kocabıçak, 2-3 günde bir koli koli ürün getirmelerine rağmen yetiştiremediklerini söyledi. Geçen sezon 400 lira olan forma fiyatları, bu sezon ise 800 ila bin 200 lira arasında değişiyor.

#Eskişehir #MilliTakım #Forma #TürkiyeErmenistanMaçı #Futbol