Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Afyonkarahisar, Cumhuriyete giden yolun ilk adımlarının atıldığı, ecdadımızın Kocatepe'den destan yazdığı şanlı zaferin 101. yılını kutluyor. Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları muhteşem bir konser verecek.

Afyonkarahisar'da bu yılın 101. yılında büyük bir coşkuyla kutlanacak olan Büyük Taarruz Zaferi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kutlamalar bugün başlıyor ve bir hafta sürecek.

Kutlama etkinlikleri, Büyük Taarruz Zaferi'nin başladığı Kocatepe'den başlayacak ve Şuhut ilçesinde devam edecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü sanatçıları da bu etkinliklerde yer alacak.

Şuhut Şehir Stadyumu'nda 25 Ağustos Cuma akşamı saat 21.30'da gerçekleşecek olan konser etkinliğinde, 140 sanatçı ve 45 kişilik bir ekip, Milli Mücadele Kahramanlarına atfen "Ezelden Ebede" Türk Halk Müziği Konseri ve Dramatik Dans Gösterisi ile sahnede olacak. Bu muhteşem gösteriyi kaçırmamanızı öneririz.

#BüyükTaarruz #101Yıl #Afyonkarahisar #Kocatepe #Şuhut #TürkHalkMüziği #MilliMücadele #GaziMustafaKemalAtatürk