Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bursa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Şerif Kaptan, Domaniç ilçesinde düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine birçok önemli isim ve vatandaşlar katıldı.

Gazi Şerif Kaptan için Erikli köy camisinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık'ın yaptığı dua ile başlandı. Kaptan'ın kardeşi olan emekli İmam Hatip Mehmet Kaptan ise cenaze namazını kıldırdı. Cenaze namazının ardından Şerif Kaptan'ın cenazesi askerlerin omuzlarında taşınarak Erikli Köyü Mezarlığına götürüldü.

Cenaze törenine Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş, Merkez Komutanlığı Komutan Vekili Yarbay Melih Irmak, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Arduç, Kaptan'ın ailesi, yakınları ve birçok vatandaş katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende Şerif Kaptan'a son görevleri yerine getirildi ve toprağa verildi.

Bu haberin sosyal medyada daha fazla kişiye ulaşması için #ŞerifKaptan, #Kıbrısgazisi, #Bursa ve #Domaniç gibi etiketler kullanılabilir. #Türkiye, #asker ve #vatansever de haberle ilişkilendirilebilir.