Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da meydana gelen bir traktör kazası sonucunda sürücü, traktörün altında sıkışarak mahsur kaldı. Yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Gelincik köyü Eski Burdur yolu üzerinde meydana geldi. Traktörü kullanan Soner A., direksiyon hakimiyetini kaybederek traktörün devrilmesine neden oldu. Kazada sıkışan sürücü, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu traktör altından çıkartılan sürücü, hemen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazada traktörde hasar meydana gelirken, sürücünün ise sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle sıkışma tehlikesi atlatan sürücü, şans eseri ciddi bir yara almadan kurtuldu.

Bu tür kazaların önüne geçmek için sürücülerin dikkatli olması ve kontrollü bir şekilde araç kullanması büyük önem taşıyor. Yetkililer, traktör ve diğer zorlu araçların kullanımında güvenlik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak sürücüleri uyardı.

#Isparta #traktörkazası #itfaiye #kurtarma #sürücükurtarıldı #trafikkazası #Gelincikköyü #Burduryolu #jandarma #hastane #traktörsürücüsü #sürücükazası #güvenlik