Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir basın toplantısında yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, geçmiş seçimlerde bazı belediyelerin muhalefet tarafından alındığını belirtti ve bu süreçte vatandaşların bu belediyelerin performansını gözlemleyerek notlarını vereceğine inandığını söyledi. Ayrıca Yılmaz, belediyeyi şan şöhret ve başka amaçlar için kullanmaya çalışanların bu seçimde kaybedeceğini, ancak gerçek ve samimi belediyecilik yapma amacı güdenlerin vatandaşların desteğini kazanacağını ifade etti.

Yılmaz, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndaki basın toplantısında konuştu. Yerel seçimlere değinen ve partisine tam destek isteyen Yılmaz, AK Parti'nin vatandaşlara güven veren parti olacağını ve Cumhur İttifakı ile bu güveni sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca Yılmaz, vatandaşların geçmiş dönemde muhalefet tarafından alınan belediyelerin performansını değerlendireceğini ve belediyeyi şan şöhret için kullananların bu seçimde kaybedeceğini, ancak gerçek ve samimi belediyecilik yapanların vatandaşların teveccühünü kazanacağını belirtti.

Yılmaz, yerel seçimlerde AK Parti'nin teşkilatlardan iki önemli hususu yerine getirmesini beklediklerini ifade etti. İlk olarak teşkilatlardan vatandaşları iyi dinlemelerini ve onların beklentilerini tespit etmelerini istedi. Sosyal medyada oluşturulan algılara teslim olunmaması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, gerçek insanlarla yüz yüze iletişim kurmanın önemine dikkat çekti. İkinci olarak ise AK Parti'nin liderini, zihniyetini, hizmetlerini ve yereldeki çalışmalarını vatandaşlara iyi bir şekilde anlatmalarını istedi. Yılmaz, teşkilatların bu görevleri yerine getirmelerinin önemine değindi ve vatandaşlarla gerçek iletişim kurulması gerektiğini vurguladı.