Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Büyük Taarruz'un 101'nci yıl dönümü kutlama töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin "Türkiye Yüzyılı" hedefine dikkat çekti. Yılmaz, Türkiye'nin daha müreffeh bir ülke olmayı ve etrafında barış, istikrar ve refah kuşağı oluşturmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin terörle mücadelede özellikle son 40 yılda büyük operasyonlar gerçekleştirdiğini ve sınırlarını kuşatmak için kurulan senaryoları başarıyla çürüttüğünü vurguladı.



Yılmaz, Büyük Taarruz'un 101'nci yıl dönümü kutlamalarına katıldı ve Atatürk Evi'ni ziyaret etti. Daha sonra Şuhut Şehir Stadyumu'nda yapılan törene katılan Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu Sanatçıları ile İstanbul Türk Halk Müziği ve Modern Folk Topluluğu'nun gösterilerini izledi.



Konuşmasında, Yılmaz, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde canlarını veren kahramanları anarak onları rahmetle yad etti. Ayrıca, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı zorluklara rağmen pes etmeyen bir millet olduğunu ve bugün de aynı ruhla engelleri aştıklarını belirtti. Yılmaz, Türkiye'nin güçlü liderlikle ve milli mücadele bilinciyle daha da güçlü bir ülke olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.



Savunma sanayinin önemine de değinen Yılmaz, Türkiye'nin bu alanda büyük ilerlemeler kaydettiğini ve savunma ürünlerindeki yerli ve milli üretimin arttığını belirtti. Ayrıca, savunma sanayi sektörünün Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını ve ihracat beklentisinin bu yıl sonunda 6 milyar doları geçeceğini söyledi.



Yılmaz'ın konuşmasının sonunda, Türkiye'nin hedefinin daha müreffeh bir ülke olmak olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin büyük operasyonlarla terörle mücadelede önemli başarılar elde ettiğini ve sınırlarını kuşatmak için kurulan senaryoları başarıyla çürüttüğünü ifade etti. Türkiye'nin "Türkiye Yüzyılı" hedefini gerçeğe dönüştürmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.