Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Döner ustası Kadir Deniz, ülke genelinde etkisini gösteren sıcak havaların tüketilen ürünlerin tazeliğini daha da ön plana çıkardığını belirtti. Deniz, "Yemediğimiz üründen müşteriye vermiyoruz" dedi. Bu konuda sektördeki diğer işletmelerin kendilerini örnek aldığını söyleyen Deniz, taze ve kaliteli malzemeler kullanarak ürünlerini kendilerinin de tükettiğini ifade etti.

Donas'ın döner ustası Kadir Deniz, 26 yıldır sektörde hizmet verdiklerini ve 33 ilde 68 şubeye sahip olduklarını belirtti. Özellikle sıcak yaz aylarında taze ürün kullanımının önemine vurgu yapan Deniz, kavurucu sıcakların etkisini göz önünde bulundurarak tüm ürünleri taze olarak tükettiklerini ve müşterilere sunduklarını söyledi. Kendilerini örnek alan diğer işletmelerin olduğunu ifade eden Deniz, tazeliğe ve kaliteye verdikleri önemin sektör içerisinde takdir gördüğünü dile getirdi.

Kadir Deniz, "Gündelik ve taze ürün kullanımı yaz aylarında çok önemli" diyerek taze malzemelerin her gün doğrandığını ve en iyi şekilde muhafaza edildiğini belirtti. Domates, marul, patates ve tavuk gibi malzemelerin kendileri tarafından hazırlandığını ve hiçbir ürünün bir sonraki güne bekletilmediğini söyleyen Deniz, personellerin birçoğunun günlük olarak Donas yediğini ve müşterilere aynı kalitede ürün sunmaya özen gösterdiklerini ifade etti. Mayonezlerinin günlük olarak taze yapıldığını da belirten Deniz, müşterilerin bu tazeliği takdir ettiğini söyledi.

Donas'ın döner ustası Kadir Deniz, yurt dışında yaşayan gurbetçilerin memleketlerine döndüklerinde mutlaka Donas'a geldiğini söyledi. İşlerinden memnun olduklarını ve vatandaşlardan iyi tepkiler aldıklarını belirten Deniz, Donas'ın bu sıcak havalarda tercih edilme oranının yüksek olduğunu ifade etti. Eskişehir'e dışarıdan gelen müşterilerin olduğunu da söyleyen Deniz, günlük 100-150 kişilik grupların sürekli olarak gelip Donas yediğini dile getirdi. Yaklaşık 30 bin gurbetçinin Eskişehir'e giriş yaptığını ve genellikle Donas'ı tercih ettiklerini belirten Deniz, gurbetçilerin kendilerini ailelerinden birisi gibi gördüğünü ve sıcakkanlılık nedeniyle tercih ettiklerini ifade etti.