Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden bölge yarışmalarına katılarak birinci olan genç hafız Zeynep Arslanboğa, ödüllendirildi. 17 Ağustos 2023 tarihinde Aydın'da gerçekleştirilen Ege Bölgesi Finali'nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Hafızlık yarışmasında Kütahya'nın gururu olan Zeynep Arslanboğa, ilçe müftülüğünde Tavşanlı Müftüsü Mevlüt Hakan Asan'ın elinden ödülünü aldı.

Tavşanlı Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Zeynep Arslanboğa'ya Ege Bölgesi Finali'nde elde ettiği birincilik başarısından dolayı ödülünü takdim etti. Asan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Zeynep'in daha önce Kuranı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Türkiye ikincisi olduğunu ve bu başarının ardından hafızlık yarışmasında da bölge birincisi olarak büyük bir mutluluk yaşattığını belirtti. Asan, Zeynep'in başarısında hocalarının ve Kavaklı Kuran Kurslarındaki eğitiminin büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Tavşanlı Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, törende Kütahyalı vatandaşların Kur'an hizmetine destek veren hayırseverlere teşekkür ederek, Kavaklı Kur'an Kursumuzdaki öğreticilerin ve Zeynep'in hocalarının da emeğine değindi. Asan, gençlerin ömürlerini Kuran'a vakfetmelerini temenni ederek, Türkiye finalinde Zeynep için başarı temenni dileklerinin olduğunu söyledi.

#Kütahya #Tavşanlı #HafızlıkYarışması #ZeynepArslanboğa #diyanet #KuranEğitimi