Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Büyük Taarruz Zafer Haftası 101. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilimize ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret eden Yılmaz, ilimizin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Valilik girişinde tören mangasını selamladıktan sonra Vali Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından karşılandı. İlk olarak genel durum ve çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi alan Yılmaz, daha sonra Valilik makamında Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleriyle bir süre görüştü.

Valilik ziyareti sırasında Türkiye Jeotermal Enerji Potansiyeli ve AFJET A.Ş. Jeotermal Enerji Yatırımları üzerine bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, jeotermal enerji konusundaki potansiyelimiz ve yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyük Taarruz Zafer Haftası 101 yıl kutlama etkinlikleri kapsamında ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı ziyaret etti.
Valilik girişinde tören mangasını selamlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından karşılandı.
Ziyarette Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'ın genel durumu, yürütülen çalışmalar ve genel talepler konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a ayrıntılı bilgiler verdi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Valilik makamında Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleriyle bir süre görüştükten sonra Türkiye Jeotermal Enerji Potansiyeli ve AFJET A.Ş. Jeotermal Enerji Yatırımları üzerine toplantı gerçekleştirildi.