Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda toplam 35 kişi yakalandı. Yakalanan kişiler, adli makamlara sevk edildi. Yapılan açıklamaya göre, bu şahıslardan 19'u serbest bırakılırken, 16'sı tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Operasyonlar, 19-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından gerçekleştirildi. Bu süreçte, çeşitli suçlardan aranan ve hapis cezaları 1 ila 17 yıl arasında değişen 35 kişi hedef alındı.

Adli makamlara sevk edilen bu kişiler arasında N.K. (43), H.Y. (39), M.F.Ş. (29), F.K. (37), A.T. (43), S.K. (26), M.K. (35), T.A. (30) ve H.T. (40) adlı hükümlüler bulunuyor. Ayrıca, çeşitli suçlardan aranma kararı bulunan ve Gıyabi Tutuklama Müzekkeresi çıkarılan 15 şüpheli de adli makamlara sevk edildi.

Bu operasyonlar sonucunda 19 kişi serbest bırakılırken, 16 kişi tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Valilikten yapılan açıklamada, emniyet birimlerinin suçluları yakalamak için yaptığı bu başarılı operasyonların devam edeceği ifade edildi.