Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği, kırsal ve merkez mahallelerde devam ediyor. Eskişehirliler için sosyal aktiviteler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, bu etkinlikle kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Aşağı Söğütönü Deneyimli Kafe'de gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu. Müzik konseri ile renklenen buluşmada, mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapıldı ve çocuklar için yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Tepebaşı Ekibi tarafından çocukların motor gelişimine katkı sağlayacak oyunlar oynatılan etkinlikte, yetişkinler için de çeşitli aktiviteler düzenlendi. Vatandaşlar, 'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür etti. Etkinlik, çocuklar için keyifli bir deneyim sunarken yetişkinlere de eğlenceli bir ortam sağladı.

Mahalle sakinlerinin memnuniyeti oldukça yüksek. Bir vatandaş olan Mehmet Özçimen, "Çok beğeniyorum. Çocuklar için çok iyi oldu, evde sıkılıyorlardı. Ben de torunumu getirdim. Onlar eğleniyor biz de eğleniyoruz. Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dedi. Diğer bir mahalle sakini Ayşe Yeşil ise, "Valla harika bir etkinlik. Çok memnunuz ve her zaman bekliyoruz. Her şey için Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlikteki keyifli atmosferi ifade eden mahalleli Döndü Özbay, "Çok güzel. Biz her zaman bu tür etkinliklere katılıyoruz. Çocuklar da çok mutlu oldular" derken Ayfer Cingözoğlu Şanlı da, "Ben çok memnunum. Çok güzel. Keşke her zaman olsa" şeklinde konuştu. Gülcan Şafak ise, "İnanın Tepebaşı'nda olduğum için çok mutluyum. Bütün etkinliklerine gidiyorum, çocuklarımı da her etkinliğine götürüyorum. Çocukların bu sıcakta bu yaz gecesinde etkinliğiniz olduğu için çok mutluyuz. Çok teşekkür ederiz. Tepebaşı zaten bir tane" dedi.

'Yaz Tepebaşı'nda Güzel' etkinliği devam ediyor. Programı Tepebaşı Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere mahalle sakinlerini davet etti. #Tepebaşı #Eskişehir #YazEtkinlikleri