Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir Espark AVM, Zafer Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikle vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Alışveriş Merkezi'nin eksi birinci katında kurulan platformda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün özlü sözleriyle donatılmış meşale yer alıyor. Vatandaşlar, meşalenin yanında bulunan kürsüdeki hatıra defterine duygu ve düşüncelerini aktarıyor. Etkinlik, 30 Ağustos 2023'e kadar devam edecek. Basketbol takımı oyuncuları ve vatandaşlar, etkinliğin 30 Ağustos'un anlamını ve önemini öğretmek için faydalı olduğunu belirtti.

Eskişehirli vatandaşlar, Espark AVM'de düzenlenen etkinlikle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı farklı bir şekilde yaşadığını ifade etti. Etkinlikte Atatürk'ün özlü sözlerini inceleyen vatandaşlar, platformun yanında bulunan kürsüdeki hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Bir vatandaş ise "Savaş, harp, zaruri olmadıkça bir cinayettir" sözünü yazarak, Atatürk'ün mücadelesini hatırlattı.

Etkinliğe katılan bir emekli öğretmen ise duygulu anlar yaşadığını belirterek, Atatürk'ün sevdiği bir sözü hatıra defterine yazdığını dile getirdi. Eskişehir'de 30 Ağustos'u kutlamanın heyecan verici olduğunu belirten emekli öğretmen, Atatürk'ün her zaman kalplerinde olduğunu ve onu yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

16 yaşındaki bir basketbol takımı oyuncusu ise Atatürk'e teşekkür ederek, takım olarak onun izinden gideceklerini belirtti. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kendisini özgür hissettirdiğini ve ülkesi için mutlu olduğunu dile getiren genç oyuncu, etkinliğin insanların bilinçlenmesine katkı sağladığını ifade etti. O da hatıra defterine "Ata'm izindeyiz" yazarak Atatürk'e olan sevgisini gösterdi.