Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet çarpıştı ve kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 29 yaşındaki genç adam hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.


Kaza, Bolvadin ilçesi Harlak Kavşağında 25 Ağustos'ta meydana geldi. Abdurrahman Çetin yönetimindeki 03 KS 764 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü İlker Kumral'un kullandığı tescilsiz motosikletle çarpıştı. Kazada her iki motosikletten yola düşen sürücüler de ağır yaralandı. Çevredeki insanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yaralılardan Abdurrahman Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer sürücü İlker Kumral ise müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Fakat 3 gün süren yoğun bakım tedavisine rağmen genç adam sabaha karşı yaşamını yitirdi.


Kaza sonrasında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı ve soruşturma halen devam ediyor.