Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de sarp arazide avlanırken vurularak öldürülen bir kişi defnedilirken, adliyeye sevk edilen iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri, olayın faillerini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Sivrihisar ilçesine bağlı Sarıkavak Mahallesi Devlet Ormanı mevkiinde meydana geldi. A.I., Bülent Kaya ve İ.D. 26 Ağustos Cumartesi günü sabah saatlerinde avlanmak için araziye gitti. Av sırasında üçgen hat şeklinde konumlanan bu kişiler, domuzların aşağıya doğru sürü halinde inmekte olduğunu gözlemledi. Bülent Kaya ve İ.D., 7.62 mm çapında yivli av tüfeğiyle domuzlara ateş etti. A.I. ise tepe zirvesine yerleşti ve 12 Call yivsiz av tüfeğinin bulunmaması ve diğer iki avcının görüş mesafesinde olmaması nedeniyle İ.D.'nin görüş ve atış mesafesinde ateş etti. Bir süre sonra Bülent Kaya'dan haber alamayan diğer avcılar, onun yanağından vurulduğunu fark etti. Kaya, Sivrihisar Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak cumhuriyet savcısı ve Jandarma Suç Araştırma Timi'ne (JASAT) bilgi verildi ve olay yeri incelemesi yapıldı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.I. ve İ.D., sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri, olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.