Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Atatürk'ün fotoğrafçısı Ethem Tem adına düzenlenen 5. fotoğraf yarışmasında dereceye giren ödüllü fotoğraflar, Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde Taş Medrese'de açılan fotoğraf sergisinde sergileniyor.

Milli mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe'de çekilmiş ünlü fotoğrafının sahibi olan Ethem Tem, Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğiyle her yıl düzenlenen fotoğraf yarışmasıyla anılıyor. Yaklaşık bin 90 eser arasından seçilen 30 fotoğraf, sergide görücüye çıkarıldı. Yarışmada dereceye giren ilk 5 fotoğrafın yanı sıra diğer fotoğraflar da Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Taş Medrese'de açılan fotoğraf sergisinde sergileniyor.

Serginin açılışı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Sergideki fotoğrafları inceleyen Vali Yiğitbaşı, bu yarışmanın böylesine anlamlı bir haftada Afyonkarahisar'da düzenleniyor olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ethem Tem Jüri Özel Ödülü alan fotoğrafçılar, Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından ödüllendirildi.