Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'un ilk haftasında Isparta 32 Spor, kendi sahasında Somaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçı yöneten hakemler Safa Yılmaz, Süleyman Yavaşoğlu ve Önder Çalış oldu.

Isparta 32 Spor'un kadrosu şu şekildeydi: Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Gürkan Başkan, Zihni Temelci (Efe Saçıkara dk. 86), Ayberk Kaygısız, Emre Can Atila (Caner Koca dk. 46), Cemal Kızılateş (Abdülkerim Canlı dk. 46), Halim Harlak (Ömer Çiçek dk. 46), Osman Torun, Muhlis İstemi (Samet Karakoç dk. 46) ve Mehmet Küçükdurmuş.

Somaspor'un ise kadrosu şu şekildeydi: Muharrem Tunay Meral, Oğuzhan Ayaydın, Enes Tayfun, Mehmet Refik Can (Yasin Yıldız dk. 68), Arda Çolak (Ahmet Demirli dk. 90+5), Kamil Fidan, Erkan Şentürk (Kenan Fakılı dk. 83), Erdem Aygül (Ersel Ayberk dk. 68), Muhammet Ensar Akgün, Murat Şevik ve Rıdvan Dönmez.

Maçta gol atan isimler ise Somaspor'dan Oğuzhan Ayaydın (dk. 36) ve Erdem Aygül (dk. 40), Isparta 32 Spor'dan ise Zihni Temelci (dk. 61) oldu. Isparta 32 Spor'dan Ayberk Kaygısız ise kırmızı kart gördü. Sarı kartlar ise Gürkan Başkan (Isparta 32 Spor), Muharrem Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın (Somaspor) tarafından görüldü.