Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 1308 Osmaneli Belediyespor'un ev sahipliğinde düzenlenen TFF U-15 Lefke Cup 2023 Turnuvası'nın ikinci gününde heyecan doruktaydı. Belediyenin katkılarıyla gerçekleşen turnuva, büyük takımların genç oyuncularının yeteneklerini sergilediği bir platform oldu. 8 takımın mücadele ettiği turnuva, 27 Ağustos tarihlerinde sona erecek.

Bu yılki turnuvaya, Türk futbolunun köklü kulüpleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Pendikspor, Sakarya Spor, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor ve ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor katıldı. Takımlar, kırmızı ve yeşil gruplar olmak üzere 2 gruba ayrıldı. Kırmızı grupta ev sahibi olan 1308 Osmaneli Belediyespor, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor ve Başakşehir mücadele ederken, yeşil grupta ise Galatasaray, Fenerbahçe, Pendikspor ve Sakaryaspor yer aldı.

İkinci günün maçlarında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mücadele büyük bir heyecan yarattı. İki takım da sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor ise Yukatel Adana Demirspor'u 1-0 yenerek galibiyet elde etti. Sakaryaspor ise Pendikspor'u 1-0 mağlup ederken, Rams Başakşehir ise Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendi.

Müsabakaların ardından Galatasaray - Başakşehir ve Fenerbahçe-1308 Osmaneli Belediyespor maçlarıyla turnuva devam edecek. Bu genç yetenekler, Türk futbolunun geleceğine ışık tutacak başarılı performansları ile izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. #TFFU15LefkeCup2023 #OsmaneliTurnuvası