Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Bozüyük Belediyesi, Boztram ve katlı yer altı otoparkı projelerinin hizmete açılışını gerçekleştirdi. Açılış programında, tramvayların isimleri ve renklerinin hikayeleri ekranda gösterilen görsellerle birlikte anlatıldı. Her bir tramvayın tanıtımının ardından tramvaylar konser alanı yakınında vatandaşları selamladı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da sahneye çıkarak hemşerilerini selamladı. Başkan Bakkalcıoğlu, konuşmasında otopark projeleriyle ilgili bilgi verdi ve projelerin Bozüyük'ün ulaşım sorununa çözüm olacağını belirtti.

Başkan Bakkalcıoğlu, yapımı tamamlanan yer altı otoparkı hakkında bilgi vererek, 2 katlı bir otopark olduğunu ve yer altı suyunun izole edilerek yapıldığını söyledi. Açılış töreninin ardından Şevval Sam sahneye çıkarak Bozüyüklülere müzik ve eğlence dolu saatler yaşattı. Konser programı İzmir Marşı ile sona erdi ve Başkan Bakkalcıoğlu ile eşi Merih Bakkalcıoğlu sahneye gelerek izleyenlere çiçek attılar.