Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan patlama, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte daha net bir şekilde ortaya çıktı ve olay yerinde adeta savaş alanına dönen bir ev görüntülendi.


Dün gece saatlerinde, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak'ta bir patlama meydana gelmiş, bu patlamada Mustafa Eray Özdil (34) hayatını kaybetmişti. Özdil'in evinin olduğu dördüncü kattan aşağıya düşen cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Patlamanın şiddetiyle evdeki eşyalar dışarı saçıldı ve 3 araçta maddi hasar meydana geldi. Patlamanın şiddetli sesiyle birlikte çevredeki insanlar uykularından uyandı ve birçoğu deprem olduğunu düşündü. Gün aydınlanınca ortaya çıkan hasar, sokak temizlenirken daha net bir şekilde görüldü. Patlamanın olduğu mutfak ve yan oda, dronla çekilen görüntülerde adeta savaş alanına dönmüştü. Ayrıca, Özdil'in annesi, babası ve kardeşinin Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatilde olduğu ve acı haberi alır almaz Eskişehir'e doğru yola çıktığı öğrenildi.




"Patlama olduğunu düşündük bir an"


Olay yerine yakın bir noktada yaşayan ve patlama sesiyle irkilen Meriç Özen, "Akşam bir gürültü duydum, balkonumun panjurları sallandı. Çok büyük bir gürültü duyduk, ancak biz deprem ya da hırsız olduğunu düşündük. Balkona çıktığımızda yangını gördük. Şiddetli bir ses duyuldu, patlama gibi bir şeydi. Biz hırsızın evimize girdiğini ve soygun yapacağını düşündük. Alevleri gördük ve 'ambulans çağırın' şeklinde sesler duyduk. Dışarı çıkıp bakamadık. Daha sonra bir arkadaşın hayatını kaybettiğini duyduk. Patlamanın sesini saat 2.30 civarında duydum. Patlama sesiyle uyandım, yeni işten gelmiştim. İlk başta deprem olduğunu düşündük, yangın hiç aklımıza gelmedi. Bir an için patlamada bomba olduğunu düşündük" diye açıklama yaptı.