Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Belediyesi tarafından çocukların eğitimine yönelik yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, çocuklar için yapılan çalışmaların kendilerine gurur verdiğini söyledi. Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen matematik ve robotik kodlama derslerine katılan öğrencilerin sertifika verme programına katıldı.

Bilecik Belediyesi'nin Bien Seramik Bilgi Evi ve Kent Konseyi'nde düzenlediği matematik derslerine şu ana kadar yaklaşık 4 bin öğrencinin katıldığını söyleyen Başkan V. Subaşı, öğrencilerin matematik derslerini severek öğrendiklerini belirtti. Aynı zamanda robotik kodlama atölyesinde de eğlenceli faaliyetlerin gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, çocuklara farklı bir deneyim sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan V. Subaşı, "Matematik'e Dokunmayan Kalmasın" sloganıyla başlatılan projeyle binlerce öğrencinin matematik derslerini daha kolay öğrenmeye başladığına dikkat çekti. Belediye ve Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen Matematik ve Robotik Kodlama Yaz Kursları'na katılan öğrencilere sertifikalarının takdim edildiğini belirten Başkan V. Subaşı, "Gelecek sizin ellerinizde şekillenecek çocuklar. Bilim ve mantıkla yolunuza devam edin" diye konuştu.


#BilecikBelediyesi #çocuklarınınEğitimi #matematikEğitimi #robotikKodlama #BilimVeMantık #sosyalMedya