Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ile Milletvekili Burcu Köksal arasında ilçe kongrelerinde başlayan gerginlik, sosyal medyada karşılıklı suçlamalarla büyüdü.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Afyon teşkilatında yaşanan kavga, siyasi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ile Milletvekili Burcu Köksal arasında ilçe kongrelerinde başlayan gerginlik, sosyal medyada karşılıklı suçlamalarla büyüdü.

Yalçın Görgöz, milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettikten sonra listeye girememiş, bunun nedenini de CHP Genel Merkezi'nin kararlarının Burcu Köksal tarafından etkilenmesi olarak öne sürmüştü.

Yalçın Görgöz, yaptığı açıklamada, "Milletvekilliği bir meslek değil, belli bir süre için verilmiş bir hizmet görevidir. Görev süreniz bittiğinde yerinizi başkalarına bırakıp işinize gücünüze bakmanız gerekir. Milletvekilleri, halkın temsilcisi olarak halka saygılı olmak zorundadır." dedi.