Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Bozüyük Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası kapsamında düzenlenen Kurtuluş Günleri Konserleriyle kutlamalara devam ediyor. Konserlerin bir sonraki ayağı Yunus Emre Sert ve Osman Savaş tarafından gerçekleştirildi. Yeşilkent Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konser programında Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile Bozüyük halkı yer aldı. Programın başında genç yetenek Zülal Tuna'nın performansı büyük beğeni topladı. Tuna'ya sahnede tebriklerini ileten Ali Şahinoğlu, yerel sanatçıları desteklemenin önemine vurgu yaparak kutlamaların geleneksel olarak devam edeceğini belirtti.

Ardından sahneye çıkan Yunus Emre Sert ve orkestrası, Bozüyük halkı için unutulmaz bir geceye imza attı. Sert, pop müziğin en sevilen eserlerini seslendirirken, dinleyiciler de eşlik etti. Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Sert'e çiçek takdim ederek, yerel sanatçıları desteklemelerinin önemini vurguladı.

Konser programının son bölümünde ise Osman Savaş sahne aldı. Savaş, fantezi ve arabesk müziğin sevilen eserlerini seslendirirken, hareketli türkülerle de izleyenleri coşturdu. Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Savaş'a çiçek vererek performansını kutladı.

Konser programına ücretsiz ulaşım imkanı sağlamak için Bozüyük Belediyesi tarafından otobüs seferleri düzenlendiği de belirtildi.