Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da polis, 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir adamı yakalamak için operasyon düzenledi. Ancak adam kendisini silahla ağır yaraladı ve hastaneye kaldırıldı. Maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Olay, Isparta'da merkeze bağlı Çelebiler Mahallesi 1414 sokakta dün gece meydana geldi. Mevlüt Ö. adındaki şahıs, mala zarar verme ve konut ihlali suçlarından dolayı 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmıştı. Polis ekipleri, Mevlüt Ö.'nün ikamet ettiği adresi tespit etti ve yakalamak için operasyon düzenledi. Sokak polis tarafından güvenlik şeridi ile kapatıldı. Ancak şahıs, pompalı tüfekle polis ekiplerine direnerek yakalanmamak için 6 saat boyunca ikna çabalarına direndi. Sonunda kendisine ateş ederek ağır şekilde yaralandı. Mevlüt Ö., sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


#Isparta #operasyon #hapiscezası #silahyerindeyakalandı #polis #şiddet #haber