Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

30 Ağustos Zafer Haftası'nın kutlandığı etkinlikler çerçevesinde Akarçay'da düzenlenen kano yarışmalarında dereceye giren sporcular madalyalarını aldı. Büyük Taarruzun 101. Yılı spor etkinlikleriyle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akarçay Su Sporları Merkezi kano yarışlarına ev sahipliği yaptı. Sporun ve rekabetin coşkusunu yaşatan yarışmalarda 7 farklı kategoride 21 sporcu mücadele etti.

Kano yarışmaları, Zafer Haftası'nın bir parçası olarak düzenlenen özel bir etkinlikti. İl Müdürü Kasapoğlu, bu tür turnuvaların sporcularımıza hem rekabet hem de eğlence fırsatı sunduğunu belirtti. Kano yarışlarına velilerin ve sporcuların ilgisinin büyük olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, umutlarının kano branşında milli takıma bir sporcu kazandırmak olduğunu söyledi. Kasapoğlu, emek veren antrenörler, sporcular ve veliler için teşekkürlerini iletti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, madalya kazanan sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti. Bu özel kutlama etkinliği, Zafer Haftası'nın coşkusunu ve heyecanını yansıtan bir etkinlik oldu. Sporcuların başarılarına tanıklık etmek ve onları ödüllendirmek, büyük bir mutluluk kaynağı oldu.