Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı tarihtir. Bu zafer, bizim bağımsızlık inancımızı ve hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz bir destandır. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, vatanımızı işgal etmeye çalışan emperyalist güçlere karşı verilen bu mücadele, milletimizin inanç ve kararlılığının gücünü göstermiştir.

Bu büyük kahramanlıkla milletimiz, Vatanı ve milleti yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla muhteşem bir mücadele vermiş ve büyük zaferi kazanmıştır. Bizlere bu cennet vatanı emanet etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümünü kutlarken, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
#30Ağustos # ZaferBayramı #MustafaKemalAtatürk #BüyükTaarruz