Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen '100. Yıl Motosiklet Sürüşü' etkinliği gerçekleştirildi. Protokol üyelerinin startını verdiği etkinliğe Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden 500 motosiklet sürücüsü katıldı.

Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Konya ve Kayseri gibi farklı şehirlerden gelen 500 motosiklet sürücüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 100. Yıl Motosiklet Sürüşü etkinliğinde bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, TMF, Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, motosiklet tutkunları Zafer Meydanı'nda toplandı. Türk bayraklı tişörtlerle törene katılan motosiklet sporcuları, daha sonra 20 kilometrelik mesafeyi aşarak Kocatepe Atatürk Anıtı ve Kitabesi'ne ulaşacaktı.

Etkinliğin startını Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek verdiler. Etkinlikte konuşan Vali Yiğitbaşı, etkinliğin 6. kez düzenlendiğini belirterek, "Afyonkarahisar'da iki motosiklet şampiyonası düzenliyoruz ve bu yüzden gururluyuz. Sporcularımızla bir arada olmaktan mutluyuz" dedi.

Konuşmaların ardından motosikletçiler Kocatepe'ye doğru yola çıktılar.