Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Aziz milletimiz ve Şanlı ordumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 101 yıl önce kazandığımız büyük zaferi kutlama heyecanı içindeyiz. Atatürk'ün liderliğinde 26 Ağustos 1922'de başlayan ve 30 Ağustos 1922'de büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi sayesinde vatanımız düşman işgalinden kurtarıldı ve milletimiz bağımsızlık içinde yaşama onurunu elde etti.


Bu zafer, milletimizin kaderini değiştirdi ve Türk milletinin vatanının bütünlüğünden, bağımsızlık ve özgürlükten asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha kanıtladı. Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür ve bu topraklar üzerinde sonsuza kadar var olacak. Ay-yıldızlı bayrağımız da daima dalgalanacak.


Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu zaferi bize armağan edenleri, vatanı için kanlarını döken aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.


#30Ağustos #ZaferBayramı #Bağımsızlık #Onur #GaziMustafaKemalAtatürk #TürkiyeCumhuriyeti