Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Anadolu Üniversitesi Spor, TFF 3. Lig'de oynayacağı 2023-2024 sezonu için hazırlıklara devam ediyor. Takım, hazırlık maçında Eskişehir Demirspor'u 2-0 mağlup etti.

Eskişehir'de gerçekleşen maçta Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sahası'nda Eskişehir Demirspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda Anadolu Üniversitesi İbrahim Zeytin ve Yiğit Kotan'ın golleriyle skoru 2-0 yapmayı başardı. Teknik Direktör Sertaç Gezer'in heyecanlı olduğu gözlendi. Bu sonuçla Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Demirspor'u 2-0 yenmiş oldu.

Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı da maçı tribünden izleyerek takımın performansını yakından takip etti.

Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde oynadığı diğer hazırlık maçında ise Belediye Kütahyaspor'a 3-1 mağlup olmuştu.

#AnadoluÜniversitesi #Spor #Futbol #3Lig #EskişehirDemirspor