Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından "Zafer Kupası Tenis Turnuvası" düzenlendi. Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleşen turnuvada yaklaşık 80 sporcu mücadele etti. 9, 10 ve 12 yaş kategorilerinde yapılan müsabakalar sonucunda birinci olan sporcular, zafer kupasını kazandı. İkinci, üçüncü ve dördüncü olan sporcular ise madalya almaya hak kazandı.

9 yaş kategorisinde erkeklerde Bülent Eymen Kurt, kızlarda ise Alya Acar birinci oldu. 10 yaş kategorisinde kızlarda Hatice Acar, erkeklerde ise İsmail Doruk Kocaöz birinci sırayı elde etti. 12 yaş kategorisinde ise kızlarda Eslem Aykın, erkeklerde ise Emir Oğuz birincilik ödülünün sahibi oldu.

Kupa ve madalya töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'da 101. yıl önce kazanılan Büyük Taarruz Zaferi'ni coşkuyla kutluyoruz. Bu tür özel spor etkinlikleri sayesinde sporcularımızı hem eğlendiriyor hem de yarışmalara hazırlıyoruz. Tenis turnuvalarımıza Dinar ve il merkezinden olmak üzere 80 sporcu katıldı. Emeği geçen antrenörlerimize ve sporcularımıza içtenlikle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ödül töreni, İl Müdürü Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'in sporculara kupa ve madalyalarını takdim etmesiyle sona erdi.


#BüyükTaarruz #ZaferKupasıTenisTurnuvası #Spor #Afyonkarahisar #GençlikveSporİlMüdürlüğü #TenisİlTemsilciliği