Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için sevilen sanatçı Koray Avcı'nın şarkılarıyla birleştirdi. Binlerce vatandaş, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte Koray Avcı'nın şarkılarına eşlik ederek zafer coşkusunu birlikte yaşadı.


Isparta Belediyesi, Zafer Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu kapsamda düzenlenen konserde Koray Avcı, Ispartalılar için en güzel şarkılarını seslendirdi. Sahne performansıyla da etkileyici bir gece yaşatan sanatçıya vatandaşlardan büyük ilgi gösterildi. İzleyiciler, Avcı'nın şarkılarına eşlik ederek eğlenceli anlar yaşadı.


Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Koray Avcı'ya teşekkür ederek gül ürünleri ve gül tablosu hediye etti. Gözgün, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in selamlarını ileterek Avcı'ya teşekkürlerini sundu. Gözgün, ayrıca gül hasadı zamanında da sanatçıyı bekleyeceklerini belirtti ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.


Isparta Belediyesi Geri Dönüşüm Atölyesi'nde atık malzemelerden yapılan Koray Avcı figürü de sanatçıya hediye edildi. Koray Avcı, bu jest karşısında teşekkürlerini ileterek memleket üretimlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Sanatçı, doğal ürünlere önem verilmesi gerektiğini söyleyerek memlekete sahip çıkan herkese selam gönderdi.