Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gedikoğlıçiftliği köyünde başlayan orman yangınında, yangına müdahale için açılan yol sırasında alevlerin arasında kalan ve yaralanan 2 orman işçisi, Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi. Olayda zarar gören dozerin operatörü Hasan Hüseyin Türker ve Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım, alevlerin içerisinde kalarak yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılan işçilerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yangında yaralanan personelleri ziyaret etmek üzere Eskişehir'e gelen Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin ve aileleri tarafından karşılandı. Karacabey, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan ziyaretin ardından yangında yaralanan personelleri ve ailelerini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Musa Işın ise yaptığı açıklamada, orman yangınının kontrol altına alındığını ve yaralanan personellerin durumunun iyi olduğunu belirtti.