Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü kutlamaları fener alayı yürüyüşü ile devam etti. Kutlamalar, Isparta Belediyesi önünde bando takımı eşliğinde başlayan fener alayıyla başladı. Yürüyüş, Mimar Sinan Caddesi boyunca ilerleyerek 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda sona erdi.

Kutlamalara Isparta Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fener alayı yürüyüşü, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Son olarak, Isparta Valisi Baruş ve Belediye Başkanı Başdeğirmen bisikletleriyle gruplara eşlik etti ve bisiklet grupları şehir turu attı. Bu etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

#Isparta #ZaferBayramı #FenerAlayı #Kutlama