Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, üstyapı çalışmalarıyla birlikte alt yapı çalışmalarını da sürdürmekte ve Elhan yoluna atılacak olan asfalt için hazırlıklar yapmaktadır. Bu kapsamda, belediye ekipleri yol söküm çalışmalarını hızla ilerletmektedir.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yolların kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtmiştir. İlçeye ve hemşehrilerine en iyi hizmeti sunmanın hedeflendiğini ifade eden Başkan Koyuncu, tüm mahallelerin yol standardını yükselterek vatandaşların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu doğrultuda, belediye ekipleri Elhan yolunda asfalt çalışmalarına başlamadan önce hazırlık yapmaktadır. İlçede yaşayan vatandaşların daha modern yollara kavuşmaları için ekiplerin büyük çaba sarfettiğini vurgulayan Başkan Koyuncu, her bir ekip üyesine ayrı ayrı teşekkür etmiştir.