Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, şehrin geleceğini şekillendirecek hizmet ve yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda, belediye ekipleri Elhan Yolu'ndaki kanal ve su hattını yenileyerek, bölgenin alt yapısını asfalt çalışmaları öncesinde güncelliyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şehri kalıcı hizmetlerle geleceğe hazırladıklarını belirtti. Koyuncu, "Bir şehir için altyapı vazgeçilmezler arasında ilk sırada yer alır. Eksik ve yetersiz bir altyapıya sahip olan bir şehre ne kadar kaliteli üstyapı hizmeti sunarsanız sunun, her zaman eksiklik olacaktır. Şehrimizin gelecek on yıllarını düşünerek planladığımız altyapı yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz."

Belediye Başkanı, altyapı yenileme çalışmaları süresince olumsuzluklar yaşanabileceğini ve sabır beklediklerini ifade etti. Hemşehrilerine gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür etti.


#Emirdağ #Belediye #Hizmet #Yenileme #Altyapı