Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan bir takımdır. 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına devam etmektedir. Son hazırlık maçında Afyonkarahisar'da Çeşme Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Bu maçta Eskişehirspor'un performansı istenilen düzeyde değildi. İlk yarıda Serkan Bozkurt'un golüyle geriye düşen takım, ikinci yarıda da istediği performansı sergileyemedi ve Sezer Orhonsayın'ın golüne engel olamayarak maça 2-0 yenik kapandı.

Eskişehirspor'un son hazırlık maçında yaşadığı bu mağlubiyetten önce, Yozgat Belediyespor ile oynadığı müsabakada da sorunlar yaşanmıştı. Bu maçta sahada çıkan gerginlik nedeniyle maçın 40. dakikasından sonra iptal edilmişti. Bu tür gerginlikler takımın hedeflerine ulaşmasını olumsuz etkileyebilir ve önemli maçların öncesinde moral bozukluğu yaratabilir.

Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor olsa da, son maçlardaki performansı ve yaşanan gerginlikler takımın önüne çıkan zorlukları göstermektedir. Takımın, bu zorlukları aşarak hedeflerine ulaşması için üzerinde çalışması gerekmektedir.

#Eskişehirspor #hazırlıkmaçı #mağlubiyet #BölgeselAmatörLig