Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, 42 temizlik işçisi personel belirlemek için 31 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.00'da Çiğiltepe Spor Salonu'nda noter kurası gerçekleştirildi. Kura çekiliş sonuçlarını görmek için tıklayınız.

TYP'ye katılmaya hak kazanan 42 temizlik görevlisi adayının isimlerini içeren liste aşağıda yer almaktadır. Katılımcıların evrak teslimi 31 Ağustos 2023 tarihinde saat 14.00'da başlayacak ve 01 Eylül 2023 tarihinde saat 14.00'da sona erecektir. Evrak teslimi, Afyonkarahisar ilinde bulunan Kocatepe Spor Kompleksi Dörtyol Mahallesi Aşık Veysel Caddesi No:2 adresindeki İl Müdürlüğü'ne yapılacaktır.

Listede yer alan katılımcıların teslim etmesi gereken belgeler şunlardır:

a. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslının yanında olacak)
b. Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir)
c. Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi (aynı hanede oturan kişilerin yer aldığı belge, E-Devlet üzerinden alınabilir)
d. Kendisi ve aile fertlerini kapsayacak şekilde aynı hanede yaşayan ve 18 (dahil) yaşından büyük kişilerin ayrı ayrı Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü ile Sosyal Güvenlik Kayıt Belgeleri (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacaktır), Maaş Bordroları, öğrenci ise öğrenci belgesi
e. Maaş Bordrosu (Aynı hanede ikamet eden ve çalışan kişilerden en son aldığı 2 aya ait maaş bordroları, fazla mesai bordroları, ikramiye bordroları, vb. tüm bordrolar)
f. Adli Sicil Kayıt Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)
g. Fotoğraf (1 adet) (Vesikalık veya biometrik olabilir)
ğ. Beyan Formu (İl Müdürlüğünden temin edilecek olup, evrak teslimi esnasında doldurulacaktır)

*Hane toplam gelirine ikramiye, promosyon, mesai dahil zirai kazançlar ve diğer tüm kazançlar dahil edilecektir. Başvuruda bulunan kişinin İŞKUR'a başvurduğu tarih itibariyle sigortalı olmaması ve toplam hane gelirinin 17.103,48 Türk Lirasını geçmemesi gerekmektedir.


#TYPPersonel #Temizlikİşçisi #EvrakTeslimi #Afyonkarahisar #ToplumYararınaProgram #ÇalışmaHayatı