Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bu yıl Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Tenis Turnuvaları sona erdi ve dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuva, Kocatepe Spor Kompleksi'nde gerçekleşti ve yaklaşık olarak 80 sporcu mücadele etti.

Turnuvada 9, 10 ve 12 yaş kategorilerinde yapılan müsabakalar sonucunda birinci olan sporcular zafer kupasına layık görüldü. Aynı kategorilerde ikinci, üçüncü ve dördüncü olan sporcular ise madalya almaya hak kazandı. 9 yaş erkekler kategorisinde Bülent Eymen Kurt, kızlar kategorisinde ise Alya Acar birinci oldu. 10 yaş kategorisinde kızlarda Hatice Acar, erkeklerde İsmail Doruk Kocaöz birincilik elde etti. 12 yaş kategorisinde ise kızlarda Eslem Aykın, erkeklerde ise Emir Oğuz birincilik ödülünün sahibi oldu.

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu özel spor etkinlikleriyle hem sporcularımızı eğlendirmek hem de yarışmalara hazırlamak istiyoruz. Tenis turnuvalarını düzenlediğimiz bu kapsamda Dinar ve il merkezinden toplamda 80 sporcu katıldı. Emek veren antrenörlerimize ve sporcularımıza içtenlikle teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen'in sporculara kupa ve madalyalarını takdim etmesiyle gerçekleşen ödül töreni sona erdi.