Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir kadının eski nişanlısı tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor. Medine Sülük adındaki 20 yaşındaki kadın, Emek Mahallesi Rüstem Sokak'taki evinden 25 Ağustos sabahı işe gitmek için çıktığında eski nişanlısı tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırıldı. Medine Sülük'ün yanında olan iş arkadaşının ifadesine göre, 8 ay önce ayrıldıkları eski nişanlısı tarafından psikolojik şiddet ve kıskançlık nedeniyle kaçırılan genç kadın, gizli numaradan annesini arayarak hayatta olduğunu söyledi. Medine Sülük'ün ailesi, kızlarının bulunması için şikayetçi oldu. Polis ekipleri, Medine Sülük'ün eski nişanlısı Taner Sülük'ün akrabası olan 5 kişiyi ifadeleri alınmak üzere gözaltına aldı. Medine Sülük'ün ailesi, yetkililerden yardım istedi.




Kızının 5 gündür haber alamadığına dikkat çeken baba Selahattin Sülük, eski nişanlısı Taner Sülük ve yardımcılarının kızını kaçırdığını belirtti. Ayrıca, şu kişilerin de kaçırmada yer aldığını söyledi: Yaşar Sülük, Belgüzar Sülük ve Hamza Sülük. Şahitlerin ifadelerine dayanarak, kızının evinin önünde kaçırıldığını aktaran baba, olayı yetkililere bildirdiklerini ancak kızlarının hala bulunamadığını ifade etti. Ayrıca, kızının eski nişanlısının Afyonlu olduğu için oraya götürüldüğünden şüphelendiklerini belirtti. Baba, yardım isteyerek vali, emniyet müdürü ve savcıya da başvurdu.




Acılı anne Menekşe Sülük ise kızının eski nişanlısı tarafından alıkonulduğunu söyleyerek yardım istedi. Kızının esir gibi tutulduğunu düşünen anne, kızının istemediği halde eski nişanlısıyla birlikte olduğunu belirtti. Gizli numaradan arayan Medine Sülük'ün telefon görüşmesinde sesinin titrediğini ve zorla tutulduğunu dile getiren anne, çocuğunun elinden telefonun alındığını söyledi. Anne, kızın bir daha aramadığını, zorla tutulduğunu düşündüğünü ifade etti. Aile, yetkililerden yardım talep etti.