Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu akşam Sinanpaşa ve Sandıklı Devlet Hastanelerini ziyaret eden Korkmaz'a Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu eşlik etti. İl Sağlık Müdürü Korkmaz, acil birimleri ve yataklı servisleri ziyaret ederek hastanelerin çalışmalarını inceledi. Ayrıca, yetkililerden bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. İlgilenen hastalar ve personelle de sohbet eden Korkmaz, hastanelerin ihtiyaçları, personel ve hastaların istek ve önerilerini dikkate aldı.


İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, Sinanpaşa ve Sandıklı Devlet Hastanelerini ziyaret eden Korkmaz, hastanelerin çalışmaları hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. Hastalar ve personelle de iletişim kurarak hastanelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini dinledi. İl Sağlık Müdürü Korkmaz'ın ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu da kendisine eşlik etti.


İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sinanpaşa ve Sandıklı Devlet Hastanelerinde incelemelerde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştirdi. Korkmaz'ı ziyaretlerinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu da yalnız bırakmadı. Ziyaretler sırasında acil birimler ve yataklı servisler de dahil olmak üzere hastanelerin birçok bölümünü ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Korkmaz, yetkililerden bilgi alarak çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca, hastalar ve personelle de iletişim kurarak istek ve önerileri dinledi.


İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Sinanpaşa ve Sandıklı Devlet Hastanelerini ziyaret etti. Hastanelerin acil birimleri ve yataklı servislerini ziyaret eden Korkmaz, hastanelerin çalışmalarını inceleyip değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret esnasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu da Korkmaz'a eşlik etti. Hastalar ve personelle de sohbet etme fırsatı bulan İl Sağlık Müdürü Korkmaz, hastanelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini dinleyerek çözüm önerileri sağladı.