Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki Yeni Osmanlı Evlad-ı Ecdad Geleneksel Atlı ve Okçuluk Kulübü Başkanı Ercan Kara, yaşa bakmaksızın herkesi okçuluk sporu yapmaya davet etti. Kara, geçmişte birçok yarışmada başarı elde etmiş bir kulüp olduklarını belirtti. Başkan Kara, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Celaleddin Karatay Kupası'nda ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca Erzincan'da düzenlenen Mengücek Gazi Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası'nda 50 yaş üstü kategorisinde birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu. Başkan Kara, aldığı ödülleri Erzincan İl Gençlik ve Spor Müdürü'nden teslim aldı.

Yeni Osmanlı Evlad-ı Ecdad Geleneksel Atlı ve Okçuluk Kulübü Başkanı Ercan Kara, kazandıkları başarılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kara, Sivrihisar'da faaliyet gösteren kulüplerinin Eskişehir'i Türkiye genelinde temsil etmekten gurur duyduğunu belirtti. Başkan Kara, kendi imkanlarıyla bu başarıları elde ettiklerini söyledi. Okçuluğun basit görünse de zor bir spor olduğunu belirten Kara, kulüplerinin Eskişehir'i başarıyla temsil ettiğini ve dereceler elde ettiğini ifade etti.

Kara, kulüplerinin hem başkanı, hem antrenörü, hem de sporcusu olduğunu söyledi. Bu zamana kadar kazandıkları başarıyı kendi çabalarıyla elde ettiklerini ve kolay bir başarı olmadığını vurguladı. Kara, okçuluğun samimiyetle yapılmasının önemine değindi ve ata sporlarını devam ettirmek için herkesi okçuluk yapmaya davet etti. Halkın örf, adet, gelenekler ve dinin güzelliklerini yaşamalarını ve bu sporun bereketini hissetmelerini talep etti.

#Eskişehir #okçuluk #spor #Türkiye