Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Odunpazarı'nda yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı bireylere hizmet etmek amacıyla Odunpazarı Koca Çınar Yaşam Derneği kuruldu. Dernek, geçtiğimiz temmuz ayında açılışı yapılan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek dernek faaliyetlerine başladı. Dernek yöneticileri ve üyeleri, yaşlı bakım merkezinde kalan misafirlerle bir araya gelerek onların isteklerini ve taleplerini dinledi.



Odunpazarı Koca Çınar Yaşam Derneği'nin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Figen Kahya, derneği 2023 yılında Odunpazarı'nda yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı bireylere hizmet etmek amacıyla kurduklarını belirtti. Kahya, derneğin yardıma muhtaç yaşlıların ihtiyaç ve beklentilerine yardımcı olmak amacıyla kurulduğunu ifade ederek amaç ve faaliyetleri ile ilgili şunları söyledi: "Maksadımız muhtaç yaşlıları kendi yaşam alanlarında kontrol ederek korumak, imkanlar ölçüsünde sosyal yardımlarda bulunmak ve yardımcı kuruluşlardan destek alarak sorunlarına çözüm bulmaktır. Ayrıca, yaşlı yoksullara ekonomik, sosyal ve sağlık açısından destek olmak, yaşlılara sağlanan sosyal hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesine katkıda bulunmak için projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Sosyal güvencesi olmayan yaşlılara sağlık hizmetleri konusunda destek vermek, yaşlı bakım merkezi ve sağlık kuruluşları ile ortak projeler gerçekleştirmek, gıda bankacılığı faaliyetlerinde bulunmak, eğitim kurslarına ve sosyal projelere destek vermek istiyoruz." Derneğin yönetim kurulunda ise Sibel Yeşildal, Halide Deniz, Cahide Tetik, Muharrem Eryürük, Serdar Aksoy ve Burak Altınel yer alıyor.



#yaşlıbakımı #sosyalhizmet #yardımlaşma #dernek #toplumsaldayanışma #Odunpazarı #Eskişehir